Adatvédelmi nyilatkozat

Kik vagyunk?

Sziasztok! Priger Inez és Baji Bernadett vagyunk, két lelkes adatkezelő, a www.addtovabb.eu weboldal üzemeltetői. A addtovabbinfo@gmail.com tudtok elérni bennünket, ha a személyes adataitok kezelésével kapcsolatban szeretnétek kérdezni, vagy jelezni felénk. Az oldalon keresztül megadott személyes adataitokat mi, továbbá segítőnk, Katulyák Zoltán, mint adatfeldolgozó jogosult megismerni. Zoli az IT fejlesztőnk és ő szolgáltatja a tárhelyet az oldalhoz.

 

Milyen személyes adatokat kezelünk?

Kezeljük azoknak a gyermekotthonokban és nehéz helyzetben élő kisgyermekeknek az alább felsorolt adatait, akiknek ebben az évben is szeretnénk szebbé tenné a karácsonyát:

  • gyermekek neve
  • gyermekek életkora
  • a gyermekek kívánsága
  • az otthon, amelyben élnek

Kezeljük továbbá azoknak a lent felsorolt adatait, akik a gyermekeket szeretnék megajándékozni és ragyogóvá tenni az ünnepüket:

  • név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • felajánlás

Milyen célból és mennyi ideig kezeljük a személyes adatokat?

A gyermekek adatait abból a célból kezeljük, hogy megszervezzük az álomajándékaik beszerzését és a részükre történő eljuttatását.

Az ajándékozók adatait kapcsolattartás céljából kezeljük, hogy tájékoztassuk őket az általuk beszerezni vállalt ajándék(ok)ról és emlékeztessük őket a nagy ajándékcsomagoló eseményről, ahova kérjük, hogy juttassák el az ajándékokat.

Mind a gyermekek, mind az ajándékozók adatait 2019. január 31. napjáig kezeljük, ezt követően gondoskodunk valamennyi személyes adat törléséről.

 

Az adatkezelés jogalapja:

A személyes adatokat a GDPR. 6. cikk (1) bekezdés a) és b) pontja alapján kezeljük:

  • a gyermekek esetében az érintettek (vagy törvényes képviselőjük) hozzájárulása alapján;
  • az ajándékozók esetében az adatkezelés az ajándékozási szerződés teljesítéséhez szükséges.

 

Érintettként milyen lehetőségeid vannak, mivel fordulhatsz hozzánk?

  • kérheted tőlünk – a fent megadott e-mail címen – az általunk kezelt személyes adataidhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését, kezelésének korlátozását;
  • tiltakozhatsz a személyes adataid kezelése ellen;
  • jogod van az adathordozhatósághoz;
  • amennyiben esetedben az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás, úgy azt bármikor jogosult vagy visszavonni;
  • panasszal élhetsz a Nemzeti Adatvédelmi Hatóságnál a következő elérhetőségeken:

cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C

telefon: +36 1 391 1400

e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

Az oldalon használt sütik

Név Szolgáltató Lejárat Leírás Típus
wordpress_test_cookie addtovabb.eu session (munkamenet vége)  a cookiek működését ellenőrzi Az oldal működéséhez szükséges
fbsr_ addtovabb.eu 2 óra A facebookal történő bejelentkezéshez szükséges cookie.

 

Bővebb információ a facebook sütikről:

https://www.facebook.com/about/privacy/other

Az oldal működéséhez szükséges
wordpress_logged_in_ addtovabb.eu session (munkamenet vége  a bejelentkezett felhasználó autentikálására szolgáló cookie Az oldal működéséhez szükséges
wordpress_sec_ addtovabb.eu  session (munkamenet vége   a bejelentkezett felhasználó autentikálására szolgáló cookie Az oldal működéséhez szükséges